На 28 март во Скопје ке пристигне првата пратка со вакцини! – Makedonija News

На 28 март во Скопје ке пристигне првата пратка со вакцини!

На 28 март, во 07:55 часот во Скопје пристига првата пратка од 24.000 вакцини на Астра Зенека преку Ковакс системот.

Изјави Филипче!

Social profiles