Неверојатно! Жена за малку ке се прегазеше самата со автомобилот. – Makedonija News

Неверојатно! Жена за малку ке се прегазеше самата со автомобилот.

Една жена за малку ќе се повредеше, кога го оставила автомобилот на удолницата, не ја повлекла рачната и тргнала кон портата да ја отвори. По неколку секунди, автомобилот започнува сам да се движи. Наместо да се оддалечи, таа избезумено трча кон автомобилот со намера да го запре. Дали беше можно да се направи тоа? Последиците можеа да бидат огромни.

Social profiles