Танчерки, странски државјанки, пронајдени во ноќни клубови во Охрид – Makedonija News

Танчерки, странски државјанки, пронајдени во ноќни клубови во Охрид

Акција на Охридската полиција синоќа во ноќни клубови. Се дознава дека во акцијата во двата ноќни клуба во текот на ноќта биле затекнати танчерки странски државјанки од Украина и Белорусија.

Oд полицијата велат дека затекнатите танчерки се приведени и се проверува нивната документација за престој и работа во земјава.

Social profiles