Овие 15 работи за време на сексот ги прават само партнерите кои вистински ве сакаат – Makedonija News

Овие 15 работи за време на сексот ги прават само партнерите кои вистински ве сакаат

Сексот со личност која ја сакаме секогаш е посебен, а често го нарекуваме и водење на љубов. Но како да бидеме уверени дека љубовта е двострана односно дека партнерот или партнерката не гледа на истиот начин на кои ние ја гледаме неа или него, потребно е да обврнете внимание на 15 знаци кои во креветот ќе ги направи само личноста која вистински ве посакува. 

Ако вашиот партнер прави барем третина од работите од оваа листа, не морате да се грижите за неговата верност.

1. Одржува контакт со очите. 

2. Ве бакнува и бакнувањето го смета за наинтимен дел од сексот.

3. Неговата примарна цел е да ве задоволи.

4. Комуницира со вас и ве прашува што ви одговара, а што не.

5. Не се срами и го покажува чувството. Емоционален е.

6. Ве држи за раце.

7. Без задршка ќе ви каже ако во нешто ужива или обратно.

8. Физичка блискост му е важна.

9. Нe се одвојува од вас и откако е сексот готов.

10. Многу често ќе се врати и ќе посака да ве гушне, прегрне или да ве бакне уште еднаш откако ќе заврши.

11. Внимава на атмосферата.

12. Одвојува време за интимност со вас.

13. Не му е проблем сексот да го нарекува водење на љубов.

14. Ве теши ако се чувствувате лошо.

15. Разговара за сексот ве прашува што ви се допаѓа, а што не и се труди да биде подобар за вас.

Social profiles