Кој е побрз: Lamborghini Urus или BMW X6 M Competition? – Makedonija News

Кој е побрз: Lamborghini Urus или BMW X6 M Competition?

Lamborghini го движи 4,0-литарски мотор со 650 коњски сили и 850 Nm, a X6 M Competition користи 4,4-литарски мотор кој произведува 625 коњски сили и развива 750 Nm. И кај двата автомобила, погонот е на сите 4 тркала.

Кој е побрз? Погледнете го видеото.

Social profiles