Надитрена македоската полицијата и обвинителството! – Makedonija News

Надитрена македоската полицијата и обвинителството!

Петмина наркобосови од село Грчец ги надитрија и полицијата и обвинителството. Од криминалната група која била следена цела година, во акцијата „Планина“ паднаа само ситните риби.

Иако станува збор за масивна акција за сузбивање на наркодилерска мрежа, Русковска истакна дека жалење што се фатени само продавачите на дрога.

-Обвинителството има доволно докази за наркобосовите и се надевам дека наскоро ќе бидат фатени и изведени пред лицето на правдата, рече Русковска.

Некој со голема моќ им помага на Нарко Босовите да не се соочат со никаква казна во Македонија.

До кога Младите просперитетни луѓе ке бидат бркани од Полицајци и Инспектори за марихуана и ке плаќаат казни а големите продавачи на дрога ке се заштитени.

Social profiles