Суецкиот канал одблокиран одкако беше заглавен три дена за товарни бродови! – Makedonija News

Суецкиот канал одблокиран одкако беше заглавен три дена за товарни бродови!

Товарниот брод „Ever Given“, што го блокираше Суецкиот канал претходно оваа недела, беше ослободен од спасувачките екипи денеска. 

Бродот заглави околу 450 бродови кои што чекаа да се одглави бродот за да можат да поминат.

Social profiles