Игор Џамбазов демантира: Земавме кредит во Еуростандард банка од 700.000 денари, а не евра! – Makedonija News

Игор Џамбазов демантира: Земавме кредит во Еуростандард банка од 700.000 денари, а не евра!

По денешната објава од страна на Здружението на оштетени штедачи на Еуростандард банка, експресно посочениот виновник Игор Џамбазов дека земал кредит на износ од 700.000 евра и не вратил ниту денар реплицираше на социјалната мрежа Фејсбук во негов стил.

Social profiles