Лепа Брена се вакцинираше: Бројот на антитела е изненадувачки- сите во куќата сме вакцинирани – Makedonija News

Лепа Брена се вакцинираше: Бројот на антитела е изненадувачки- сите во куќата сме вакцинирани

Брена која има 60 години реши да се вакцинира пред се за своја безбедност а потоа и за безбедноста на сите околу неа.

Таа ја прими вакцината, а сега ги сподели своите впечатоци по ова.

Брена била ревакцинирана со вакцината Фајзер, а најголемиот мотив да се вакцинира е што побрзо да ги прегрне драгите луѓе, без да го загрози нивното здравје.

– Сите во мојата куќа се вакцинирани, дури и оние кои работат за нас се , така што секој има право да одлучи што да прави со својот живот и со своето тело. Сакам да ги прегрнам оние што ги сакам, па затоа покажувам љубов. Имам семејство, пријатели, внуци, сакав да се заштитам себеси, но и нив од какви било проблеми. Остатокот од животот сакам да го поминам стабилно и безбедно – изјави пејачката.

Музичката sвезда исто така ги провери антителата, а резултатот беше околу 18 000.

Social profiles