Маж со дрон ја фати својата девојка како го изневерува со колега од работа – Makedonija News

Маж со дрон ја фати својата девојка како го изневерува со колега од работа

Со помош на своиите пријатели кои имале дрон решиле да ја следат и неговите сомнежи се потврдиле.

Дронот ги снимил и во колата на колегата. Најпрво тие го забележале дронот, но не му обрнале внимание, а откако дронот им се проближил и снимал се што се случува внатре во колата, решиле да си заминат.

Во продолжение можете да го погледнете видеото од целата случка.

Social profiles