Голема полициска акција, запленета е дрога во вредност од над 800.000 евра – приведен е висок полициски службеник – Makedonija News

Голема полициска акција, запленета е дрога во вредност од над 800.000 евра – приведен е висок полициски службеник

Во голема полициска акција заедно со Американската агенција за борба против наркотици – ДЕА запленета е дрога во вредност од над 800.000 евра, приведен е висок полициски службеник.
Продолжуваме заедно со нашите стратешки партнери во неселективна борба против криминалот, вели минситерот Оливер  Спасовски.

Social profiles