ЗОШТО МАЖЕНИТЕ ЖЕНИ ГИ ИЗНЕВЕРУВААТ СВОИТЕ МАЖИ – Makedonija News

ЗОШТО МАЖЕНИТЕ ЖЕНИ ГИ ИЗНЕВЕРУВААТ СВОИТЕ МАЖИ

Мажените жени кои од некоја причина се разочарале од својот партнер често влегуваат во неверство бидејќи сакаат повторно да се почувствуваат привлечно и посакувано.

Еве поради што мажените жени најчесто изневеруваат:
Неодолива привлечност

На нив им недостасува повторно да се почувствуваат привлечно. Мажот кој може да и ги пробуди мечтите, ќе поттикне во неа нешто неочекувано. Тие не паѓаат на вулгарност и перверзии, туку на инспиративен маж.

Ако некој ја поттикне за него да размислува како за некој со кој може да биде интимна, тогаш големи се шансите дека жената ќе се одлучи за неверство.

Маж кој прави таа да се чувствува добро

Повеќето мажени жени не се чувствуваат привлечно – единствениот маж во нивниот живот најверојатно ја смета за „здраво за готово“ и одамна престанал да и дава комплименти.

Social profiles