Познатиот водител Пеја има 20 години помлада сопруга и секој ден му ги облекува чорапите! – Makedonija News

Познатиот водител Пеја има 20 години помлада сопруга и секој ден му ги облекува чорапите!

Пеја истакна дека неговата сопруга е пред се одлична дама и прекрасна личност и дека благодарение на неа тој е многу сакан човек.

Водителот Зоран Пејиќ Пеја неодамна ја шокираше јавноста со неговата изјава дека неговата сопруга, која е дваесет години помлада од него, секој ден му ги облекува чорапите.

Тој сега ја прошири приказната откривајќи некои досега непознати детали, или како тој ги нарекува „акти на љубовта“.

„Чувствуваме две тела и една душа. Ние гледаме еден на друг за да го направиме животот подобар. Кога ќе се подготвувам мојата Драгана е со мене, таа ми помага да ги облечам чорапите, таа исто така ми го подготвува костумот. Таа и денес ми ги облече чорапите. Таа го прави тоа затоа што ја сакаме таа блискост. Јас неа и ја мијам косата, и ставам балзам, тоа е чин на љубов. Моето срце тогаш е полно. Таа ми дава љубов, јас ќе и дадам двојно повеќе. Подготвен сум за сè “, посочува водителот.

„Тоа не значи дека сум некој мачо човек затоа што не облекувам самиот чорапи, но таа ме сака и ме почитува толку многу.

Пеја истакна дека неговата сопруга е пред се одлична дама и прекрасна личност и дека благодарение на неа тој е многу сакан човек.

“Јас ја третирам како снегулка, кога е премногу топло малку ладам, а кога е ладно малку затоплувам”, објасни тој со насмевка во емисијата “Гранд магазин” .

Јас ја најдов мојата среќа, сродна душа, жена која многу ме сака и никогаш не можам да ја повредам. Нема жена што може да ми го украде вниманието. Никој не може да ми го украде мирот. Мојата сопруга е среќна и насмеана од раните утрински часови. Често патуваме, често сме заедно “, вели Пеја и додава дека разликата во годините не е важна.

„Не можете да го контролирате времето и љубовта. Нема години таму. Ние сме многу хармонични, во брак сме пет години. Се чувствувам како да го започнувам животот сега, како да имам 27 години. Човек е најсреќен со личност која го сака и цени “, признава Пеja.

„Злата го знае тоа. Милион пати ми има кажано: „Не ме сакаше ни 10 проценти како што ја сакаш Драгана“, и тоа е вистина. Не знаевме каде удираме, бевме многу популарни. Сè има свое, како што созреваме, можеби повеќе сакаме. Злата изјави дека Хасан го сакала повеќе и немам комплекс за тоа, “, рече Зоран Пејиќ.

За потсетување водителот со фолк пејачката Злата Петрович со која беше во брак го има синот Јован.

Social profiles