Трамвај излетал од шини во Белград и удрил во куќа, повреден е возачот – Makedonija News

Трамвај излетал од шини во Белград и удрил во куќа, повреден е возачот

Трамвај од линијата број 2 во Белград, излетал од шините и удрил во куќа. Несреќата се случила во населбата „Дорчол“. Повреден е само возачот на трамвајот.

Несреќата се случила во 20:30, а сообраќајот во тој дел бил во прекин.

Засега не е позната причината за излетувањето, а веднаш е покрената истрага.

Social profiles