Србин тврди дека бил ограбен во белградски трговски центар, жена од неговата ташна украла 8.500 евра и ја вратила на место – Makedonija News

Србин тврди дека бил ограбен во белградски трговски центар, жена од неговата ташна украла 8.500 евра и ја вратила на место

Србин тврди дека бил ограбен во белградски трговски центар.  Снимката од кражбата е објавена на YOU TUBE, aа од неа може да се види како непозната жена потполно мирно зема туѓа ташна и од неа, како што тврди читателот чиј идентитет е познат на редакцијата, зела 8.500 евра.

– Ја зеде торбичката, ги извади парите и ја врати на место. Случајот е пријавен во полиција. Сакам да нагласам дека сме дојдени од странство и дека дека дел од тие пари беше наменет за операција на жената на мој пријател, рекол оштетениот.

Како што објаснил, жената му ги зела парите додека тој бил во гардеробата, а неговото дете ја чувало ташната,

– Тоа го сторила додека детето се потргнало неколу метри од торбичката, додава тој.

Social profiles