Нова порно-група се појави на Телеграм – „Перверзии на Балканот“ – Makedonija News

Нова порно-група се појави на Телеграм – „Перверзии на Балканот“

Групата „Перверзии на Балканот“ на апликацијата за комуникација Телеграм во која се објавуваат порнографски и еротски фотографии е креирана од девојка.

Групата „Перверзии на Балканот“ е основана од женско лице регистрирано како Кристина и брои 26.590 членови кои секој ден си испраќаат порнографија.

Фотографиите и видеата што се испраќаат се различни, така што во групата има и такви направени од порно страници, но и приватни интимни фотографии на девојки и жени од Балканот. На некои од нив се гледаа имиња на лица.

Social profiles