Вакцинација 12 мај 2021 – Makedonija News

Вакцинација 12 мај 2021

Вкупно аплицирани дози за еден ден: 14.976

Вкупно аплицирани дози: 160.425

Вакцинирани со две дози: 24.851

Пријавени за вакцинација: 318.793

Social profiles