Израелскиот премиер Натенјаху со благодарност до Македонија за поддршката во борбата против терористичката организација Хамас – Makedonija News

Израелскиот премиер Натенјаху со благодарност до Македонија за поддршката во борбата против терористичката организација Хамас

Премиерот на Израел преку својот официјален Твитер им се заблагодари на 25-те држави меѓу кои се наоѓа и Македонија кои и дадоа поддршка на земјата и нејзиното право да се заштити од терор.

Имено премиерот на Израел Бенјамин Натенјаху им се заблагодари на државите кои ја поддржуваат неговата земја во борбата против теророт. Меѓу нив од Балканот се најдоа Македонија, Албанија, Босна и Херцеговина и Словенија.

Social profiles