Охридскиот архив со стара фотографија го честита Денот на пожарникарите – Makedonija News

Охридскиот архив со стара фотографија го честита Денот на пожарникарите

Охридскиот Архив со стара фотографија која прикажува долготрајност на професијата пожарникар во градот Охрид го честита Денот на пожарникарите 20ти Мај…со почит за нивната пожртвуваност, стои во објавата на ФБ од страна на Охридскиот архив.

Social profiles