вакцинација 21 мај 2021 – Makedonija News

вакцинација 21 мај 2021

Вкупно аплицирани дози за еден ден: 11.646

Вкупно аплицирани дози: 244.518

Вакцинирани со две дози: 38.505

Пријавени за вакцинација: 390.330

Social profiles