Автомобил удри во пешак на пешачки премин во Охрид – Makedonija News

Автомобил удри во пешак на пешачки премин во Охрид

Сообраќајна несреќа на булевар Туристичка во Охрид. Автомобил удри во пешак на пешаки премин.

Social profiles