Вакцинација 23 мај 2021 – Makedonija News

Вакцинација 23 мај 2021

Вкупно аплицирани дози за еден ден: 4.148

Вкупно аплицирани дози: 259.577

Вакцинирани со две дози: 38.806

Пријавени за вакцинација: 398.243

Social profiles