Во последните две недели се пријавиле 100.000 граѓани на Македонија – Makedonija News

Во последните две недели се пријавиле 100.000 граѓани на Македонија

Само во последните две недели повеќе од 100.000 граѓани се пријавиле за вакцинација на http://vakcinacija.mk Ги охрабрувам сите граѓани што поскоро да се пријават на веб-страницата за да можеме да ставиме крај на пандемијата.

Изјави министерот Венко Филипче.

Social profiles