Не е Малдиви : оваа рајска плажа е на 700 км од Македонија – Makedonija News

Не е Малдиви : оваа рајска плажа е на 700 км од Македонија

Кога ќе се спомене плажа како од рајот, првата асоцијација кај многумина е Малдиви. Но, таква рајска плажа со кристално чисто, сино море и борова шума има и на околу 700 километри од Македонија. „Златни рат“ со својата должина од околу 530m е една од најспектакуларните хрватски плажи. Во зависност од ветрот и морските струи таа го менува обликот и позицијата.

Social profiles