Македонија загуби златно момче – голманот на ракометниот клуб Охрид го загуби животот – Makedonija News

Македонија загуби златно момче – голманот на ракометниот клуб Охрид го загуби животот

МАКЕДОНИЈА ЗАГУБИ ЗЛАТНО МОМЧЕ…
Никола Даниловски беше пред се, човек кој секогаш пленеше со својата насмевка. Трудољубив, момче со голема душа, голем професионалец, пишува во објавата на Мак Спорт на ФБ.

Во објавата се додава:

Беше дел од младинското СП во Алжир заедно со Кузмановски, Талески, Велковски…
И Кирил Лазаров веруваше во неговиот потенциал, тој се најде на неговиот список во минатите квалификации.
Фантастичниот талент го прикажа и во дресот на Охрид.
Почивај во мир Никола, засекогаш ќе останеш во нашите срца…

Social profiles