9 НАЧИНИ ДА ГО ПОЛУДИТЕ И ДА БИДЕТЕ ЕДИНСТВЕНИ ВО НЕГОВАТА ГЛАВА! – Makedonija News

9 НАЧИНИ ДА ГО ПОЛУДИТЕ И ДА БИДЕТЕ ЕДИНСТВЕНИ ВО НЕГОВАТА ГЛАВА!

Кога две лица поминуваат доволно време заедно, тие главно знаат кој што сака. Како и што го возбудува другиот.

И како сака да се облекува, да се однесува или што да му каже.

Колку и да е добар вашиот сексуален живот, сигурни сме дека ќе го зачините, ако ништо друго.

Имаме девет кратки совети за вас, поради кои нема да му излезете од главата:

  1. Кога водите љубов, вклучете ги светлата
  2. Мажите многу често ги сакаат и возбудуваат кога жената презема иницијатива.
  3. Влезете во неговиот туш без претходна најава
  4. Прошетајте го станот гола, ноншалантно, како да не е ништо необично …
  5. Поканете го на кафе, а потоа повлечете го во темница
  6. Напишете му секси или провокативна порака, за која ќе размисли
  7. Или уште поочекувано, неколку „жешки“ зборови на неговата деловна пошта (забранетото овошје е најслатко)
  8. Додека водите љубов, не задржувајте го гласот – шепнете му на увото некаква дискретна нежност или што би сакале од него во тој момент
  9. Опишете му ја сексуалната сцена за која сте сонувале – каде, кога, под кои околности… Не двоумете се да споделите живописни детали со него …
Social profiles