9 НАЧИНИ ДА ЈА „СВРТИТЕ“ ГЛАВАТА НА МАЖОТ – Makedonija News

9 НАЧИНИ ДА ЈА „СВРТИТЕ“ ГЛАВАТА НА МАЖОТ

Секоја жена сака постојано да биде во мислите на својот љубовник, но не секоја успева. За среќа, постојат начини на кои можете да го постигнете тоа. Користете ја вашата женска сила и енергија за да го натерате да мисли на вас, дури и кога не сте заедно. Ова ќе му отежне да обрне внимание на друга.

Дружете се со него наутро

Прошетајте се во долна облека пред него или ставете лосион на вашето тело, но за да ве види. Погледот ќе го задржи со вас цел ден и тој нема да чека да дојде вечерта.

Бакнете го

Непосредно пред да започнете со вашите секојдневни обврски, страсно бакнете го и покажете му дека претстои нешто интересно. Нека сонува за вечерта кога ќе се видите повторно.

Напишете му заводлива порака

Ако излезете наутро пред него, напишете му страсна порака и оставете ја покрај кафето. Ова осигурува дека тој ќе се радува на вечерта.

Флертувајте

Флертувањето не е само начин да започнете врска. Тоа е искрата што го разгорува огнот меѓу вас. Напишете му „непослушна“ порака за да ги насочи неговите мисли кон вас.

Направете нешто непредвидливо

Мажите ја сакаат спонтаноста кај жените. Ако сте премногу јасни и како „прочитана книга“, тогаш тој ќе го изгуби интересот за вас. Не станува збор за спектакуларни изненадувања. Ефектот може да го постигнете со мали гестови што изненадуваат за него во вистинско време.

Испратете му секси фотографија

На овој начин тој постојано ќе размислува за вас и за формите на вашето тело, дури и кога не сте заедно. Не праќајте целосно гола фотографија, сепак оставете нешто за подоцна.

Галете го неговото его

Можете да го направите ова најдобро со тоа да го фалите за неговите сексуални подвизи. Човекот до вас сака да знае дали ви причинува задоволство, а тој ќе биде особено горд на себе доколку открие дека е така.

Споделете ги вашите фантазии

Не срамете се од вашите сексуални желби. Напротив, на овој начин станувате многу поблиски до мажот до вас и го диверзифицирате вашиот сексуален живот.

Слушајте го внимателно

Мажите ги привлекуваат жени кои ги слушаат. Сето тоа не е секс, а понекогаш на мажите им треба пријател за да си споделат. Бидете тој пријател и слушајте го, дури и ако понекогаш е тешко.

Social profiles