Заврши драмата кај „Мавровка“, лицето коешто се закануваше дека ќе скокне разубедено и спроведено во полиција – Makedonija News

Заврши драмата кај „Мавровка“, лицето коешто се закануваше дека ќе скокне разубедено и спроведено во полиција

По неколку часови заврши драмата пред зградата во близина на трговскиот центар Мавровка. Лицето коешто се закануваше да скокне од седмиот кат, од тераса, полицијата го разубеди, во неговата намера.  Во близина на зградата беше поставен и душек за спасување.

Social profiles