5000 евра бакшиш само за испеан рефрен! Е тоа е ХИТ! (Видео) – Makedonija News

5000 евра бакшиш само за испеан рефрен! Е тоа е ХИТ! (Видео)

Да снимиш песниче и да чекаш од муабети да станеш славен не е само срам, туку и грев, е ама да снимиш песниче и само за рефренот да лапнеш 5000 евра – тогаш значи дека си направил добра работа.

Таков е случајот со фолкерката од соседството Теа Таировиќ која само по три недели откако на јавноста и ја престави песната „Хајде“ почна да се полни со ќеш благодарение на истата. Се вели, ако баба лаже трап не, па така и видеото од една приватна прослава е доказ дека за рефрен може да се земат 5000 евра.

Social profiles