(Видео) Го понесоа емоциите: Македонски навивач го иckина тапанот додека ги бодреше фудбалерите – Makedonija News

(Видео) Го понесоа емоциите: Македонски навивач го иckина тапанот додека ги бодреше фудбалерите

Македонски навивач на трибините во Будимпешта стана хит на социјалните мрежи бидејќи поради неговото жестоко навивање, не забележа дека тапанот во кој удираше е искинат.

Видеото бргу стана хит на социјалните мреже, а коментарите се полни со поддршка за навивачот и неговото бодрење.

Social profiles