ОХРИД: Расфрлани вц шољи, душеци, картони кога ке се спуштите од лабино према воска! – Makedonija News

ОХРИД: Расфрлани вц шољи, душеци, картони кога ке се спуштите од лабино према воска!

Расфрлано ѓубре е секојдневие за ова место. Луѓето со години фрлаат работи на истото место без срам и без каење.

Кога ке пешачите на прекрасното место и доаѓате до ваква гледка која е срамна за Охрид. Доколку видите некој да фрла ѓубре на ова место и на сите места во природа ве советуваме одма да пријавите во полиција зошто ваквите луѓе го заслужуваат тоа.

Social profiles