Станија без цензура: Познатата старлета отвори профил на сајт за возрасни и ќе ги наплаќа своите еротски фотографии – Makedonija News

Станија без цензура: Познатата старлета отвори профил на сајт за возрасни и ќе ги наплаќа своите еротски фотографии

Најпопуларната старлета на овие простори, Станија Добројевиќ, освен што учествува во разни реални програми, е позната и по тоа што сака да објавува провокативни фотографии на социјалните мрежи.

Овој пат, атрактивната бринета отиде чекор подалеку и одлучи да отвори профил на популарната страница  за возрасни „Only fans “ и да покаже многу повеќе од она што го видовме досега.

Станија потврди дека тој профил е нејзин.

– Вистина е дека направив профил на „Only fans“. Совршена мрежа за да ја изразам целата своја слобода, без цензура! Фотографиите се премногу добри, а наскоро уште многу нови слики и снимки! Дојдите таму да се дружите! – изјави Добројевиќ.

Таа вели дека од голите фотографии може и да заработи.

„Направив одлични фотографии, но допрва следат објави на светско ниво. Сакам на сите кои ќе го посетат мој профил да им пружам рај за очи.Сите кои сакат да се претплатат на мојот профил треба да платат 29 долари. Тоа е месечна членарина и навистина мислам дека не е многу за она што го подготвувам“, вели старлетата.

Social profiles