Што нè очекува до 14 септември додека Марс е во знакот на Девица? – Makedonija News

Што нè очекува до 14 септември додека Марс е во знакот на Девица?

Марс ќе биде во знакот на Девица до 14 септември, па може да забележите ненадејно забавување на енергијата.

Фокусот ќе биде насочен кон деталите, процесите и анализата на секој чекор. Ова е период кога се чисти енергијата, се штеди време, се организира и се напредува во областа на кариерата.

Што нè очекува до 14 септември додека Марс е во знакот на Девица?

Марс го активира нашето внимание и поттикнува критичко размислување. Ова значи дека секој човек кој е посветен на нешто може да постигне успех, но мора да бидеме внимателни во односите. Можно е да бидеме премногу критични кон нашиот партнер или кон нашите пријатели. Откријте што нè очекува на полето на работата, љубовта и здравјето во овој период.

Работа
Сите коцки ќе се состават и конечно ќе ја видите целосната слика на нештата. Дејствувате брзо и лесно го постигнувате она што сте имале намера да го постигнете. Луѓето кои работат самостојно ќе имаат најголем успех, особено Девиците. Се приспособувате на промените и ги активирате вашата мудрост и генијалност. Овој период е поволен и за реновирање и преуредување на домот. Исто така, ова е добар период за зголемување на приходите.

Љубов
Внимателно бирајте ги вашите зборови додека разговарате со вашиот партнер, особено за секојдневните животни ситуации. Можно е љубовта и приватниот живот да страдаат поради работата, но обидете се да го избегнете тоа колку што е можно повеќе. Ако се потрудите доволно, може да најдете рамнотежа. Ова е период кога може да се случи премногу да ги критикуваме и да ги осудуваме другите, а тоа ќе донесе само конфликти.

Здравје
Избегнувајте брза храна и храна што има лош ефект врз вашето расположение. Најдете време за вежбање бидејќи тоа позитивно ќе влијае на вашиот дигестивен систем и на целиот организам. Постои ризик од насобирање стрес, затоа медитирајте, поминувајте повеќе време во природа и отворено зборувајте за вашите чувства.

Social profiles