Кичеец извадил лажна медицинска документација за да излезе од затвор! – Makedonija News

Кичеец извадил лажна медицинска документација за да излезе од затвор!

Одев на Галичица за да помогнам во гасењето на пожарот кажа Кическиот и затоа истал лажен медицински документ да излезе од затвор.

Се пријавил како пожарникар доброволец.

Повредените во сообраќајката која ја предизвика не ни ги спомна без грижа на совест рече дека ке го гасел пожарот.

Досега имаше премногу пожари па се фати за овај да го гасел.

Граѓаните треба да се свесни и да сватат кој луѓе си играат мајтап со нив и туку така се шетаат место да се во затвор.

Social profiles