„Squid Game“ се најде и во угостителството: Отворено кафуле на тема популарната серија – што го прави посебно? – Makedonija News

„Squid Game“ се најде и во угостителството: Отворено кафуле на тема популарната серија – што го прави посебно?

Со 111.000 прегледи досега „Squid Game“ стана најгледаната серија на „Netflix“.

Популарноста на серијата стигнала до тоа ниво што се отворило и тематско кафуле со игрите од споменатата серија.

Во едно малезиско кафуле може да се забавувате и да се натпреварувате.

Гостите во кафулето можат барем донекаде да ги остварат улогите од своите омилени ликови.

Секако, поразот не значи смрт како што тоа е во серијата, но постојат и награди.

Секој кој ќе победи во некоја од игрите добива попуст на сметката која ја направил во кафулето.

„Squid Game“ кафулето за брзо време станало вистински хит.

Social profiles