ДАРА СЕ МАЖИ ЗА МИЛИОНЕР?! Новиот дечко на пејачката праќа ПРИВАТЕН АВИОН по неа, еве каква им е ВРСКАТА – Makedonija News

ДАРА СЕ МАЖИ ЗА МИЛИОНЕР?! Новиот дечко на пејачката праќа ПРИВАТЕН АВИОН по неа, еве каква им е ВРСКАТА

Пејачката Дара Бубамара наводно по раскинувањето со Тони се впуштила во врска со маж за кого наводно ќе се мажи.

Имено, како што се шпекулира, Дара процветала покрај новиот партнер, тој дури често и испраќал приватен авион да оди по неа во Париз.

– Новиот дечко е токму човек за неа, се нашле некако – објаснува изворот за Скандал и додава:

– Му одговара во секоја смисла, посебно му се допаднало што сама стекнала богатство и што никогаш не чекала некој нешто да и заврши или купи. Поради тоа и угодува, и кога е во Франција, испраќа приватен авион да го поминат викендот заедно. На Дара баш и одговара, што тој е таму бидејќи со првиот сопруг Милан живеела во Париз, ги сака Французите и тој дел на Европа. Многу им е убаво. Овој човек е зрел, нема тензии и не ја гуши Дара. Кај него нема љубомора и лудило како што било со Тони кој сепак бил млад и неискусен со што на крај тоа Дара ја гушело. Со новиот дечко нема такви проблеми, а дека тој е подготвен да ја земе, не би било чудно Дара да се согласи. Останува да се види што ќе се

Social profiles