Роднини и пријатели на жртвите во несреќата во Бугарија се собраат пред седиштето на „Беса транс” во Скопје, полиција го обезбедува објектот – Makedonija News

Роднини и пријатели на жртвите во несреќата во Бугарија се собраат пред седиштето на „Беса транс” во Скопје, полиција го обезбедува објектот

Група граѓани – родинини и пријатели на жртвите во автобуската несреќа на компанија „Беса транс”, утрово се собрани пред седиштето на компанијата во Скопје, интересирајки се за своите своите најблиски.

Седиштето на „Беса транс”, чиј автобус враќајќи се од Истанбул денеска имаше несреќа во Бугарија при што загинаа над 46 граѓани од Македонија, од утрово го обебзедуваат и полициски службеници.

Привичните информации од надлежните органи кажуваат дека четири автобуси од ова скопска компанија патувале викендот за Турција.

Social profiles