СЛИКА КОЈА БОЛИ ПОВЕЌЕ ОД ЗБОР: Ана Бекута по смртта на Милутин – „Секој ден од нашата љубов е два дена за сеќавање“ – Makedonija News

СЛИКА КОЈА БОЛИ ПОВЕЌЕ ОД ЗБОР: Ана Бекута по смртта на Милутин – „Секој ден од нашата љубов е два дена за сеќавање“

СЛИКА КОЈА БОЛИ ПОВЕЌЕ ОД ЗБОР: Ана Бекута по смртта на Милутин – „Секој ден од нашата љубов е два дена за сеќавање“

Ана Бекута до последниот ден беше со Милутин. 

На почетокот на ноември бил примен на кардиоваскуларната клиника во Белград каде му бил поставен пејсмејкер. Тој во август со нова метода ги оперирал срцевите залистоци, по што се опоравувал дома. Пред неколку дена неговата состојба нагло се влошила и завршил на респиратор.

Зад себе ги остави долгогодишната емотивна партнерка Ана Бекута и легалната сопруга Драгана со која се разведе пред неколку години.

Social profiles