Завршена ДНК анализата на починатите од трагичната автобуска несреќа во Бугарија – Makedonija News

Завршена ДНК анализата на починатите од трагичната автобуска несреќа во Бугарија

Завршена анализата на телата на починатите во трагичната несреќа.

Во петок најкасно се очекува да пристигнат во Македонија и да бидат предадени на нивните Семејства.

Social profiles