Нови скандалозни грантови на Фондот за иновации – производство на маџун, сокови, но и за тајната на Римјаните за пица стара 2 илјади години – Makedonija News

Нови скандалозни грантови на Фондот за иновации – производство на маџун, сокови, но и за тајната на Римјаните за пица стара 2 илјади години

Фондот за иновации повторно ја шокира македонската јавност имајќи го во предвид милионскиот буџет со кој располага, а е на товар на македонските граѓани. Повторно милиони денари завршија на сметка на во најмала рака неиновативни „иновации“ па така извесна Сања Котевска чиј сопруг претходно аплицирал за грант од Фондот, но бил одбиен сподели неколку скандалозни грантови кои ги има доделенот ФИТР.

Од Фондот кој стана инфамозен по милионите кои ги додели на лица блиски до СДСМ сега доделува пари за производство на маџун, сокови, но и за тајната на Римјаните за пица стара 2 илјади години.

-ФИТР – легенди! Од иновацииве ми се зеде умот!

Дефинитивно немаат конкуренција на пазаров… ова со зеленчук и маџун, ајде, во ред, но сте слушнале ли за органски сокови, здрав сок од грозје, римска пица/рецепт за римска пица? Има ли некој паднат од Марс?

извор: news1.mk

Social profiles