8 декември неработен ден за сите граѓани на Македонија – Makedonija News

8 декември неработен ден за сите граѓани на Македонија

Согласно Законот за празници на Република Северна Македонија, 8 декември 2021 година (среда) – „Св. Климент Охридски“ е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, информираа од Министерството за труд и социјална политика.

Министерството им го честита празникот „Св. Климент Охридски“ на сите граѓани.

Social profiles