(ФОТО) Камион се преврте кај аеродромот во Охрид – Makedonija News

(ФОТО) Камион се преврте кај аеродромот во Охрид

Рано изутринава камион се преврте кај аеродромот во Охрид.

Ова се случува по втор пат да се превти камион на истото место за период од еден месец.

Social profiles