Верстапен новиот светски шампион во Формула 1 – Makedonija News

Верстапен новиот светски шампион во Формула 1

Мах Верстапен е новиот светски шампион во Ф1.

Верстапен го престигна на Хамилтон во последниот круг на патеката и го освои шампионатот.

Social profiles