Вучиќ во касарната во Ниш си го пронајде војничкиот другар – Makedonija News

Вучиќ во касарната во Ниш си го пронајде војничкиот другар

Претседателот на Србија Александар Вучиќ во касарната во Ниш си го пронајде војничкиот другар Срѓан Митровиќ. Тие заедно служеле војска во Сараево и сега по 30 години повторно се сретнаа.

Тогаш беа дел од ЈНА, а сега Митровиќ е во војската на Србија а Вучиќ врховен командант.

Social profiles