Да ја спасиме малата Бисера која е на чекор да му се израдува на животот, да донираме и помогнеме за нејзино лекување! – Makedonija News

Да ја спасиме малата Бисера која е на чекор да му се израдува на животот, да донираме и помогнеме за нејзино лекување!

Почитувани читатели, потребни и сме на малата ХРАБРА и на сите добро позната Бисера уште еднаш. После две годишни испитувања и агонии поминати низ македонските болници, на Бисера и е дијагностицирана „ТЕ ФИСТУЛА“. Тогаш, родителите на ова мало девојче одлучија да бараат помош надвор од Македонија.

Бисера е сега примена во болница во Турција каде што треба ИТНО да се оперира, за таа цел потребни се се 30.000 евра за операцијата, кои што семејството без наша помош неможе да ги покрие.

Ве замолуваме кој е во можност и колку може да помогне за конечно Бисера да може да се радува на животот како и секое останато дете.

Во прилог ви доставуваме повеќе опции за донирање.

За корисниците на мобилни услуги во Македонија, донирајте на броевите – Т – Мобиле: 143 118 / А1: 143 478

Жиро сметка 250-5000236270-55

Оливер Ристески

Шпаркасе Банка IBAN code: MKD07250780006344648

Swift INSBMK22

Или за луѓе кои живеат надвор од Македонија директно на линков или на горе наведената жиро сметка.

На сите кои им е полесно да донираат преку електронски пат, истото можат да го направат преку фејсбук мрежата „Fundraiser“ – ТУКА

Ајде чесни луѓе, да го спасиме ова мало детенце и конечно да му се израдува на животот, тоа сме го покажале до сега!

НАПРЕД!

Social profiles