Отворете го срцето: Апел за помош на 6-годишната Ина која има тумор на мозокот – Makedonija News

Отворете го срцето: Апел за помош на 6-годишната Ина која има тумор на мозокот

Отворете го срцето и ајде заедно да ја покажеме нашата хумана страна.

Да ѝ помогнеме на малата Ина која има тумор на мозокот поради кој страда од епилептични напади.

Донирајте за да ѝ помогнеме да има безгрижно и весело детство!

Броеви за донации

Телеком – 143 109

А1 – 143 471

Social profiles