Здружението Енхелеус Лихнид го подаде својот проект за развој на Охрид! – Makedonija News

Здружението Енхелеус Лихнид го подаде својот проект за развој на Охрид!

Денеска нашето здружение Енхелеус Лихнид го подаде својот проект за развој на Охрид и Охридско.
Проектот се залага за подигнување на свеста кај младите,зачувување на природното и национално богатство и сплотување на сите организации,јавни и државни претпријатија со една цел за почист брег и поубав Охрид.

Social profiles