Здружение на родители на деца со посебни потреби Тајните на моето срце отвори нова канцеларија во близина на општина Охрид благодарение на Градоначалникот – Makedonija News

Здружение на родители на деца со посебни потреби Тајните на моето срце отвори нова канцеларија во близина на општина Охрид благодарение на Градоначалникот

Здружението кое што веќе трета година помага на дечина со посебни потреби наскоро ке отвора веб страница на која што ке можете да направите лесна донација.

Вашите донации можат да усреќат многу дечина.

Ние сме здружение кое што секогаш помага.

Нашето здружение доби нова канцеларија благодарение на Градоначалникот Кирил Пецаков кое што ке ни овозможи здружението да функционира и да помогнува на што повеќе дечина.

Изјави Љубинка Ристеска претседателка на здружението за македонија.вести.

Social profiles