10 РЕЧЕНИЦИ ШТО ЌЕ ВИ ГИ КАЖЕ ЛИЧНОСТ КОЈА ВИСТИНСКИ ВЕ САКА! – Makedonija News

10 РЕЧЕНИЦИ ШТО ЌЕ ВИ ГИ КАЖЕ ЛИЧНОСТ КОЈА ВИСТИНСКИ ВЕ САКА!

  1. Биди внимателна!

Ако тој ве сака, тој ќе сака да бидете безбедна и заштитена.

  1. Дали ти треба помош?

Тој е секогаш тука да ви помогне, без оглед на тоа што ви треба.

  1. Би сакал да си покрај мене.

Му недостасуваш.

  1. Мислам на тебе цело време.

Што и да се случи, тој мисли на тебе.

  1. Ако ти требам, ќе бидам околу.

Секогаш може да се потпреш на него.

  1. Ми недостигаш.
  2. Сакам да знам сè за тебе.
  3. Ми значиш многу.
  4. Следната година ќе ….Штом ја планира иднината со вас, вие му значите многу.
  5. Те сакам.
Social profiles