(Видео)Македонија го победи Европскиот првак во Фудбал – Makedonija News

(Видео)Македонија го победи Европскиот првак во Фудбал

Македонската репрезентација ја одигра најдобрата игра и победа против европски првак.

Фудбалерите загазија во второто полувреме борбени и мотивирани кон победа остварија погодок во 92 минута со конечен резултат 0:1 за Македонците.

Погледнете видео:

Social profiles